Palautteita
Asiakkaat kertovat

Nina-Maarit Lehikoinen

Osastonhoitaja / Auroran sairaala, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Mika Ijäs suunnitteli ammattitaitoisesti työyhteisömme kehittämispäivät juuri toivomiemme teemojen ympärille. 

Toteutus oli sopivasti humoristinen, mutta myös vakavia ajatuksia ja tunteita herättävä. Työyhteisönä saimme arvokasta tietoa omista vahvuuksistamme sekä kehittämiskohteista suunnatessamme kohti suurta muutosta. 

 Esitys ja työyhteisön pohdinnat toivat myös minulle esimiehenä hyödyllistä tietoa muutosjohtamisen tueksi. 

 Kiitos!

Johanna Sandholm

Päiväkodin johtaja / Vantaan kaupunki

Koin erittäin antoisaksi, että valmennus räätälöitiin meidän tarpeet huomioiden. Huomioit hyvin myös meidän lähtökohdan melko uutena työyhteisönä. 

Käsittelit asioita ratkaisukeskeisestä näkökulmasta ja annoit paljon palautetta työntekijöille kehittävistä, eteenpäin suuntaavista ratkaisuista, jotka he itse nostivat illan aikana esiin. Nostit myös esiin useassa kohdassa positiivisuuden ja hyvän elämän käsitteen; elämä on arvokasta tässä ja nyt eikä se vaadi elämyksiä vaan pysähtymistä arjen keskelläkin. 

Tämä koulutus jää meillä elämään työyhteisössä ja tulee jatkossakin poikimaan lisää tarkastelunäkökulmaa. Hyvä koulutus antaa aina uusia eväitä arkeen, herättää ajatuksia ja asettaa haasteet sopivan kokoisiksi palasiksi. 

Hanna Karhunen

Järjestösuunnittelija, Psoriasisliitto

Osaat ottaa yleisösi ja luoda sellaisen vapautuneen mutta kuitenkin luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo jakaa omia kokemuksiaan. Toiminnalliset ryhmätyöt oli mietitty järkevästi ja toteutus suunniteltu niin, että homma pysyi kasassa ja paperille heiteltyjä ideoita todella pystyi jalostamaan.

Arvostan tällaisissa ideointisessioissa hengen luomisen lisäksi järjestelmällisyyttä ja käytännön asioiden hallitsemista, jotta päivästä jää jotain ihan oikeastikin käteen. Siinä onnistuit mielestäni hyvin ja suosittelisin sinua mielelläni muillekin.

Heli Kivimäki

Henkilöstöpäällikkö, Seinäjoen seurakunta

Mika Ijäs toteutti koulutuksen todellakin työnantajan tarpeista lähtien ja pohjatyö tehtiin kattavasti. Itse koulutus oli elävä ja mielenkiintoa herättävä. Se laittoi kuuntelijat ajattelemaan ja antoi vastauksia juuri niihin kysymyksiin, joihin oli tarkoituskin.

Laura Ala-Korpi

Korkeakouluharjoittelija, yht. kand., Crohn ja Colitis ry

Olit erittäin luonteva, innostava ja selväsanainen. Erityisesti olit kuitenkin hauska! Käytät sanoja ja ilmaisuja, jotka elävöittävät puhetta ja rikastuttavat itse asiaa. 

Tykkäsin rennosta otteesta ja ilmapiiristä, missä ei tarvinnut jännittää turhia. Materiaalit olivat selkeitä ja hyviä. Niistä löytyi myös psykologian teorioita, jotka puolestaan antavat koulutukselle tietyn ammattitaidon vivahteen. Tulee ajatus siitä, että olet käyttänyt aikaa taustatiedon kokoamiseen.

Sirpa Koljonen

Varajohtaja, Lehtikasken päiväkoti, Espoon kaupunki

Erityisesti viimeinen ryhmätehtävä oli hyvä ja ajatuksia herättävä. "Mitä toivoisit minulta?"-kysymys oli loistava oman tiimin toimintaan. Näki, että kouluttaja kuunteli oikeasti, mitä sanotaan ja otti keskustelussa nousseet asiat myöhemmin käsittelyyn.

Mielenkiintoisia juttuja, avasi aiheita. Aiheen laajuus avautui eri lailla kuin keskinäisissä keskusteluissa. Edellä mainittu kysymys herätti paljon ajatuksia omasta roolista tiimin jäsenenä.

"Nyt oltiin asian ytimessä!"

Nimettömiä palautteita eri valmennusryhmiltä

"Aivan loistava, ymmärrettävä kerronta!"

"Ihan huippu heppu olet! Pidä toi! Mahtavia ne esimerkit ja heitot aina väleissä sulta!"

"Kiitos hyvästä vedosta! Aamun tehtävät ennen tiistain lounasta olivat erittäin hyviä. Maanantai oli hyvin intensiivinen ja pidin asioiden pohtimisesta hieman eri näkökulmista kuin tavallisesti. Kiitos!"

"Hyvä päivä! Rakentavaa avautumista. Kiitos Mika!"

"Innostava, mukaansa tempaava, mielenkiintoinen!"

"Monipuolista ja mukavaa. Jaksoi olla mukana vaikka on väsynyt."


Ota yhteyttä!