Mika Ijäs
040 6401 907, info@innostaminen.fi

Autan työyhteisöjä, johtajia ja verkostoja kehittämään toimintaansa, parantamaan tulostaan ja voimaan työssään hyvin. Fasilitaattorina ohjaan myös tehokkaita ideointityöskentelyitä.

Valmennusotteeni on vahvasti pedagoginen eli lähestymme muutosta oppimisen näkökulmasta.

Tavoiteltuja muutoksia saadaan paremmin aikaan aidosti osallistavilla, riittävän haastavilla ja ratkaisukeskeisillä työskentelytavoilla kuin pelkällä tiedon "säilömisellä". Innostamisen perusideana onkin muuttaa yhteisön toimintaa, ei vain lisätä ihmisten teoreettista tietoa.

Ammatillinen taustani on nuorisotyön ja johtamisen monipuolisissa tehtävissä, joissa olen toiminut parinkymmenen vuoden ajan Alavudella, Helsingissä ja Vantaalla. 

Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi (AMK) sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Lisäksi minulla on ammattitutkinnot johtamisesta, palvelumuotoilusta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olen työskennellyt myös muusikkona, graafikkona ja lehtiavustajana.

Mika Valopäät-podcastin vieraana

"Työmotivaatiota ei tarvitse viihdyttää ihmisiin: he tarvitsevat ennen muuta toimivan arjen." Näin kerroin Valopäiden podcastissa, jossa keskustelimme myös työelämän lapsellistumisesta ja työn merkityksellisyydestä. Jan Ahonen ja Henri Järvinen pääsivät aikakonematkalle tutustumaan sisäisen motivaationsa sytykkeisiin. Ota hyvä hetki ja funtsi, mihin sinun motivaatiosi, innostuksesi ja ahkeruutesi perustuvat!

Kuuntele ohjelma! Sen kesto on 57 minuuttia.

"Inhimillinen ote, luonteva esiintyminen."

Nimettömiä valmennuspalautteita

"Mukavan aito persoona olet! Hyvin vedetty!"

"Sopivasti liikettä ja kuuntelua/keskustelua."

"Elävästi ja huumorilla höystettyä asiaa."

"Kiitos! Aamumietiskely oli parasta, kaikki muukin hyvää!"

"Kiitos innostavasta otteesta ja aidosta läsnäolosta!"

"Mukavan rento ja asiantunteva äijä oot puhumaan!"

Ota yhteyttä!